Vragen?

Heeft u vragen of andere zaken die u direct met ons wilt bespreken?
 

Neem vrijblijvend contact op

Stuyt & Partners, een introductie

Stuyt & Partners is in 1994 opgericht door de heer Stuyt en was toentertijd een logisch stap gezien de kennis, ervaring en interesse die in de periode daaraan voorafgaande werd opgedaan. Werkzaam zijn op de scheidingslijn van sport en bedrijfsadvisering leek een geweldige uitdaging. En deze uitdaging staat heden nog fier overeind.

 

Na enkele jaren in het onderwijs te hebben doorgebracht (leraar lichamelijk opvoeding), werd halverwege de jaren ’80 gekozen voor het bedrijfsleven. Na een studie bedrijfskunde kwam hij te werken bij een adviesbureau en hield zich daar bezig met het doorlichten en adviseren van bedrijven met uiteenlopende achtergronden. In 1991 werd hij gevraagd door een bedrijf, werkzaam in de fitnessbranche, om een bijdrage te leveren in de verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf en haar diensten. De Fitnessbranche bleek een bijzonder onstuimige, maar ook interessante en sterk groeiende werkomgeving te zijn. We zijn er vervolgens nooit meer uit weggegaan.

 

Met het ontstaan van Stuyt & Partners in 1994 werd nadrukkelijk voorzien in een bepaalde leemte in een branche, die zich in die tijd voornamelijk liet omschrijven als weinig professioneel, veel inzet en enthousiasme. Als organisatie hebben we sterk kunnen meegroeien met de ontwikkeling van de sport- en recreatiebranche in het algemeen en de fitnessbranche in het bijzonder. Een branche die heden ten dage alom wordt gezien als een bijzonder sterke, innovatieve en professionele sector, die bovendien een belangrijke bijdrage levert aan de Nederlandse economie. Hoewel onze bijdrage in het geheel als uiterst gering moet worden beschouwd, hebben we er wel bestaansrecht in weten op te bouwen.

 

Door de jaren heen hebben we ons werk met heel veel plezier gedaan en staan we nog steeds voor de kernwaarden die we destijds al hadden omschreven: een grote mate van discretie, met veel kennis en ervaring in de sport- en recreatiebranche, maar vooral ook voor betrouwbaarheid en inzet om iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Stuyt & Partners is er dan ook voor u!