Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem dan via onze website.

Nieuwsbrief | december 2013

Beste lezer,

Het is altijd lastig om een jaar te duiden. Wat was 2013 nou voor een jaar? Is er een soort rode draad vast te stellen uit de vele verschillende antwoorden?

Met betrekking tot de algemene (economische) lijn lijkt het een jaar van de omslag te worden: na een dieptepunt in het consumentenvertrouwen, is er sinds enige maanden weer een stijgende lijn waarneembaar, neemt de werkeloosheid enigszins af en worden er meer huizen verkocht. Ook de beurskoersen bereiken hun hoogste notering sinds het uitbreken van de crisis.

In de bedrijfstak ‘sport en recreatie’ is die omslag nog niet direct zichtbaar. Gesegmenteerd naar de diverse activiteiten zijn er weliswaar verschillen, maar overall gezien hebben veel bedrijven in deze sector het bijzonder lastig. Van een omslagjaar is hier duidelijk nog geen sprake.

Dan maar 2014, hoor ik u al zeggen. ‘Vertrouwen’ is een moeilijk te vatten begrip en kan ons in een keer collectief infecteren. De wereld gaat er dan plots heel anders uitzien, met andere kleuren en geuren, een zon die permanent schijnt en waar zich een aanstekelijk positivisme post vat onder de mensen. Zo’n jaar zou 2014 zomaar kunnen worden.

Ik wens u, zowel zakelijk als privé, buitengewoon prettige feestdagen toe en een aanstekelijk positief 2014.

Met vriendelijke groeten,
Stuyt & Partners
Jan Stuyt

Prettige feestdagen en een aanstekelijk positief 2014.
Bedankt voor uw aandacht. Bezoek onze website voor meer informatie.
Stuyt & Partners - adviseurs en intermediairs in de sport- en leisurebranche.
 
Nederland +31 (0) 174 620 338 advies@stuytenpartners.nl
België +32 (0) 495 234 774 Postbus 94, 2670 AB Naaldwijk, NL
aanmelden | afmelden | online bekijken