Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem dan via onze website.

Nieuwsbrief | september 2010

Beste lezers,

Voor veel bedrijven in de commerciële sport- en wellnessbranche is het seizoen al weer enkele weken onderweg. Voor ondermeer de fitness-, indoortennis- en saunacentra zijn het belangrijke maanden, waar de basis voor een goed jaar gelegd kan worden. Het matige weer heeft er in ieder geval toe bijgedragen dat de sportende mens weer rap de indooraccommodaties heeft opgezocht.

Niettemin blijft het de komende jaren een groot vraagteken wat de aanstaande bezuinigingen voor invloed zullen hebben op het gemiddelde bestedingsgedrag van consumenten. Bij welke sociaal-economische klasse zullen de klappen (bezuinigingen) vallen, die onze nieuwe regering in petto heeft, en wat zijn daar de consequenties van voor de verschillende bedrijven/branches?.

Voor bedrijven die zien dat het een moeilijk jaar gaat worden of de energie (en geld) niet meer hebben om de noodzakelijke veranderingen toe te passen, is wellicht het onderstaande product een logische keuze. De verkoopscan geeft namelijk in een zeer kort tijdbestek inzicht wat de mogelijkheden zijn voor een verkoop, noodzakelijk informatie dus over toekomst van uw bedrijf.

Met vriendelijke groeten,
Stuyt & Partners
Jan Stuyt
De verkoopscan van uw bedrijf tijdelijk voor € 275,-
Deze verkoopscan geeft inzicht en belangrijke beslisinformatie over de toekomstmogelijkheden van uw bedrijf.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en reiskosten en betreft een korting van 30% op het oorspronkelijke bedrag.

Dit aanbod is geldig t/m 22 oktober 2010

Laat uw bedrijf scannen
De gemiddelde sport- en wellnessondernemer in Nederland is de afgelopen jaren voor behoorlijk wat uitdagingen gesteld. Onmiskenbaar is het ondernemen moeilijker geworden.

De concurrentie nam met rasse schreden toe en daar is vanaf einde 2008 de crisis nog eens bijgekomen. Bij uitstek een periode waarin u als ondernemer op allerlei terreinen wordt getest.

Niet zo gek dus dat u wel eens met de gedachte speelt om uw bedrijf te gaan verkopen. Maar is uw bedrijf er klaar voor? En hoe zit het met de kopersmarkt?
Het antwoord op uw vragen
Stuyt & Partners biedt u de mogelijkheid om middels de verkoopscan te kunnen vaststellen of uw bedrijf strategisch, financieel/economisch, operationeel en fiscaal verkoopklaar is. Zo mogelijk voorzien wij u van aanbevelingen om zaken te verbeteren.

Wat zijn de normen voor uw personeelslasten? Welk percentage van de omzet mag u aan huur betalen? Hoe verhoudt uw m²-opbrengst zich ten opzichte van collega's? Krijgt u de prijs die u in gedachten heeft? Tijdens de scan zullen deze vragen de revue passeren.

Grijp uw kans en reageer nu op deze aanbieding.
Bedankt voor uw aandacht. Bezoek onze website voor meer informatie.
Stuyt & Partners - adviseurs en intermediairs in de sport- en leisurebranche.
 
Nederland +31 (0) 174 620 338 advies@stuytenpartners.nl
België +32 (0) 495 234 774 Postbus 94, 2670 AB Naaldwijk, NL
aanmelden | afmelden | online bekijken