Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem dan via onze website.

Nieuwsbrief 16 | september 2009

Nieuwsbrief na 1 oktober blijven ontvangen?
Dit is uw laatste kans, bevestig uw inschrijving!


Klik hier om uw inschrijving direct te bevestigen.

Beste Lezers,

In perioden dat we minder te besteden hebben, dienen we op de uitgave te letten. Een wijsheid van alle tijden en gelukkig zijn de meeste ondernemers daarvan op de hoogte. Niettemin blijft bij dergelijke processen altijd de vraag: ‘waar moet ik snijden en in welke mate’. Maar bovenal is de timing bijzonder belangrijk, kijk maar naar de overheid en het moment dat de bezuinigingen moeten worden ingezet. Al met al toch niet zo’n eenvoudige opgave.

Stuyt & Partners begeleidt ondernemers op dit gebied. Wil je meer weten over dit onderwerp, kom dan naar de Fitness- & Healthbeurs in Utrecht en laat je eens bijpraten over de vele mogelijkheden die wij je kunnen bieden om het bedrijf beter te laten functioneren, met een beter resultaat als output.

Met vriendelijke groeten,
Jan Stuyt

PS. Stuyt & Partners staat op de Fitness & Health Benelux 2009 in Utrecht, Hal 8 standnr. A53
Hoe verkoopbaar is uw bedrijf?
Laat uw bedrijf scannen
De gemiddelde ondernemer in Nederland, werkzaam in de sport en recreatie branche, is de afgelopen jaren voor behoorlijk wat uitdagingen gesteld. De concurrentie nam de afgelopen jaren met rasse schreden toe en daar is vanaf einde 2008 de crisis nog eens bijgekomen. Bij uitstek dus een periode waar u als ondernemer op allerlei terreinen wordt getest.

Niet zo gek dus dat u ook wel eens met de gedachte speelt om uw bedrijf te gaan verkopen. Maar ja, is uw bedrijf zover? Is dit het moment?

Het antwoord op uw vragen
Stuyt & Partners biedt u de mogelijkheid om middels een verkorte bedrijfsdoorlichting te kunnen vaststellen of uw bedrijf operationeel, financieel/economisch en strategisch gereed is om verkocht te worden. Ook voorzien wij u van advies om bepaalde zaken te verbeteren.

Wat zijn de normen voor uw personeelslasten? Welk percentage van de omzet mag u aan huur betalen? Hoe liggen de opbrengsten per m² in uw bedrijf? Zomaar een paar vragen die tijdens ons gesprek de revue zullen passeren.

Doorlichting van uw bedrijf, tijdelijk voor € 275,-
Dit gesprek van ca. 3 uur geeft u inzicht en beslisinformatie over de toekomstmogelijkheden voor uw bedrijf. Genoemde bedragen zijn exclusief btw en reiskosten.
Dit aanbod is geldig t/m 16 oktober 2009.

Let op: beantwoord deze mail niet direct, maar stuur een e-mail naar: advies@stuytenpartners.nl of neem telefonisch contact op op (0)174 620338.

Overwin de concurrentie, niet de crisis
Mark Lammers heeft een boek geschreven naar aanleiding van de crisis, welke hij vervolgens afzet tegen de wijze waarop hij werkzaam was als succesvol coach van de dameshockeyploeg.
Centraal hierin staat de zin ‘overwin de concurrentie, niet de crisis’, uitgewerkt naar de volgende punten:
  • Focus op het proces en minder op het resultaat; het proces is het plan, het concept en de strategie; het resultaat is daar een resultante van, vertaalt naar winst of verlies;
  • Het mindere werk tijdens de crisis, betekent ook meer tijd om aan dat proces te werken en het bedrijf beter te maken;
  • Zet de prestaties af tegen de concurrentie, wat zou kunnen betekenen dat, ondanks de crisis, je het toch beter doet dan je concurrent;
  • Laat je coachen tijdens een dergelijke periode, zeker wanneer je zaken (behoorlijk) moet/wilt veranderen;
Centra ter overname aangeboden
Fitnesscentrum - Flevoland
het betreft een fitnesscentrum van ca. 450 m², met als kernactiviteiten fitness en groepslessen. Recentelijk is het centrum compleet verbouwd en kent het weer een frisse en moderne inrichting. Gevestigd in een grotere stad, huurt het bedrijf de ruimte op de 1ste etage van een groter complex. Dit complex is gelegen midden in een grote woonwijk en biedt dus veel mogelijkheden voor een actieve en jonge ondernemer die er helemaal voor wilt gaan.

Gezien het overnamebedrag bovendien haalbaar voor starters die eindelijk hun droom van een eigen bedrijf willen realiseren.

Fitnesscentrum - Noord-Brabant
een fitnesscentrum van ca. 1300 m², met als kernactiviteiten fitness en groepslessen. Gevestigd in een grootte plaats is het gelegen op een uitstekende locatie, goed te bereiken en met meer dan voldoende parkeergelegenheid. De ruimte wordt hierbij gehuurd onder standaard huurvoorwaarden. Het concept laat zich omschrijven als fris en modern, met een grote mate van dienstbaarheid aan de klant. Gezien het verzorgingsgebied en de interne ruimte zijn er voldoende mogelijkheden om verder te groeien.

De overname betreft een activatransactie, hoewel ook een overname van de aandelen bespreekbaar is.
Uw allerlaatste kans om deze nieuwsbrief te blijven ontvangen
Bevestig nu uw inschrijving voor de nieuwsbrief

Per 1 oktober treedt er een nieuwe wet in werking met betrekking tot het verspreiden van elektronische berichten, zoals nieuwsbrieven per e-mail, faxberichten etc.. Vanaf die datum eist de wetgever een expliciete goedkeuring van de ontvanger van deze berichten.

Daarom aan u het verzoek, indien u onze nieuwsbrief zin- en waardevol vindt en deze brief wilt blijven ontvangen, om dat via de bovenstaande bevestiging te laten weten.

Bedankt voor uw aandacht. Bezoek onze website voor meer informatie.
Stuyt & Partners - adviseurs en intermediairs in de sport- en leisurebranche.
 
Nederland +31 (0) 174 620 338 advies@stuytenpartners.nl
België +32 (0) 495 234 774 Postbus 94, 2670 AB Naaldwijk, NL
aanmelden | afmelden | online bekijken