Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem dan via onze website.

Nieuwsbrief 15 | september 2009

Beste lezer,

Hoera, de wereldhandel groeit weer en wel met 2,5% in juni. Volgens het CPB de sterkste stijging sinds juli vorig jaar. De banken zien echter voorlopig nog geen economische zomer in het vooruitzicht, hoogstens een schuchter flauw lentezonnetje. De kredietverlening aan bedrijven en huishoudens in de eurozone bereikte zelfs hun laagste stand in de maand mei van dit jaar. Daarentegen draaien de citysauna’s, een nieuw luxe segment in de wellnessindustrie, beter dan ooit en werken met wachtlijsten. Hoe divers kan het economisch spectrum zijn!

Verheugend was verder dat er in het tweede kwartaal een stijging viel te noteren van 12% ten aan zien van het aantal fusie- en overnamedeals in vergelijking met het eerste kwartaal. Hoewel nog altijd broos, kruipen we heel langzaam uit het dal.

Het is om die reden dat we ondernemers het onderstaande aanbod willen doen. Meerdere signalen uit de markt maken duidelijk dat er diverse ondernemers zijn die overwegen om te verkopen. Maar ja, is mijn bedrijf daar, op dit moment, klaar voor? Slechts één gesprek staat die duidelijkheid in de weg. Zo eenvoudig kan het zijn. Ik verneem het graag van u.

Stuyt & Partners staat op de Fitness & Health Benelux 2009 in Utrecht, Hal 8 standnr. A53
Hoe verkoopbaar is uw bedrijf?
Laat uw bedrijf scannen
De gemiddelde ondernemer in Nederland, werkzaam in de sport en recreatie branche, is de afgelopen jaren voor behoorlijk wat uitdagingen gesteld. De concurrentie nam de afgelopen jaren met rasse schreden toe en daar is vanaf einde 2008 de crisis nog eens bijgekomen. Bij uitstek dus een periode waar u als ondernemer op allerlei terreinen wordt getest.

Niet zo gek dus dat u ook wel eens met de gedachte speelt om uw bedrijf te gaan verkopen. Maar ja, is uw bedrijf zover? Is dit het moment?

Het antwoord op uw vragen
Stuyt & Partners biedt u de mogelijkheid om middels een verkorte bedrijfsdoorlichting te kunnen vaststellen of uw bedrijf operationeel, financieel/economisch en strategisch gereed is om verkocht te worden. Ook voorzien wij u van advies om bepaalde zaken te verbeteren.

Wat zijn de normen voor uw personeelslasten? Welk percentage van de omzet mag u aan huur betalen? Hoe liggen de opbrengsten per m² in uw bedrijf? Zomaar een paar vragen die tijdens ons gesprek de revue zullen passeren.

Doorlichting van uw bedrijf, tijdelijk voor € 275,-
Dit gesprek van ca. 3 uur geeft u inzicht en beslisinformatie over de toekomstmogelijkheden voor uw bedrijf. Genoemde bedragen zijn exclusief btw en reiskosten.
Dit aanbod is geldig t/m 16 oktober 2009.

Let op: beantwoord deze mail niet direct, maar stuur een e-mail naar: advies@stuytenpartners.nl of neem telefonisch contact op op (0)174 620338.

Bedankt voor uw aandacht. Bezoek onze website voor meer informatie.
Stuyt & Partners - adviseurs en intermediairs in de sport- en leisurebranche.
 
Nederland +31 (0) 174 620 338 advies@stuytenpartners.nl
België +32 (0) 495 234 774 Postbus 94, 2670 AB Naaldwijk, NL
aanmelden | afmelden | online bekijken