Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem dan via onze website.

Nieuwsbrief 10 | april 2009

Nieuwsbrief blijven ontvangen? Bevestig uw inschrijving!
Klik hier om uw inschrijving direct te bevestigen.

Beste lezers,

Per 1 juli 2009 treed er een nieuwe wet inwerking met betrekking tot het verspreiden van elektronische berichten, zoals nieuwsbrieven per e-mail, faxberichten etc.. Vanaf die datum eist de wetgever een expliciete goedkeuring van de ontvanger van deze berichten.

Nu besteden wij, Stuyt & Partners, altijd veel aandacht aan onze nieuwsbrief, met als doel u zo goed en actueel mogelijk te informeren op het gebied van fiscale, financiële en bedrijfsmatige zaken rondom het onderwerp ‘kopen en verkopen van sport- en recreatiebedrijven’. Globaal behelzen dit bedrijven rondom de activiteiten fitness, tennis, squash, zwemmen, sauna, karten en bowlen, doch ook zonnestudio’s, medische trainingscentra tot zelfs manage’s.

Vindt u onze nieuwsbrief zin- en waardevol en wilt u ook na 1 juli deze brief blijven ontvangen, dan kunt u dat door hier te klikken laten weten. Met veel plezier maken we maandelijks deze brief voor zo’n groot mogelijke doelgroep en dat hopen we ook in de toekomst te kunnen blijven doen. Laat het ons weten!

Met vriendelijke groeten,
Jan Stuyt
Wat is uw sport- of leisurecentrum waard?
Stuyt & Partners biedt u nu de mogelijkheid om de waarde van uw bedrijf vast te stellen voor slechts € 875,-, excl. BTW en reiskosten (gangbare prijs is € 2.500,-, excl. BTW). U krijgt dan, in rapportvorm, inzicht en beslisinformatie over de toekomstmogelijkheden van uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie zie de website www.stuytenpartners.nl U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen en vragen naar dhr. J.P.M. Stuyt, tel. 0174 - 620338

Wanneer is het moment van verkoop?
Concepten (van ondernemingen) hebben een natuurlijke levensduur. Verkoop is vaak het beste wanneer uw bedrijf een punt heeft bereikt waarbij veranderingen noodzakelijk zijn. Zes signalen die u aan het denken kunnen zetten:

  • U krijgt een (mooi) aanbod. De hoogte van het bod en de omstandigheden bepalen of u hier op in moet gaan
  • U heeft er genoeg van. Niet goed voor u en het bedrijf.
  • U nadert de pensioensleeftijd. U heeft in ieder geval alle tijd om het goed voor te bereiden
  • U moet uitbreiden of opereert tussen grote spelers. Dit betekent vaak een strategische verkoop
  • U bevindt zich in een verzadigde markt.
  • U heeft een opvolger.
Zie voor verdere info: www.kvk.nl
Centra ter overname aangeboden
Provincie Zeeland
Sportcentrum van ca. 1500 m², met als kernactiviteiten fitness en groepslessen (incl. spinning). Het betreft hier een bevestigde naam, die al vele jaren een goede kwaliteit levert.


Provincie Zuid-Holland
Het betreft een klein, maar zeer gezellig saunacentrum (concept citysauna) met binnenzwembad, dompelbad, whirlpool, diverse sauna`s (Turkse en Finse sauna), rustruimten en een restaurant.

Provincie Overijssel
Een fitnesscentrum van ca. 1200 m², met kernactiviteiten fitness en groepslessen. Het centrum bestaat een meerdere zalen voor groepslessen en een grootte ruimte voor fitness, met moderne apparatuur.
Bedankt voor uw aandacht. Bezoek onze website voor meer informatie.
Stuyt & Partners - adviseurs en intermediairs in de sport- en leisurebranche.
 
Nederland +31 (0) 174 620 338 advies@stuytenpartners.nl
België +32 (0) 495 234 774 Postbus 94, 2670 AB Naaldwijk, NL
aanmelden | afmelden | online bekijken