Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem dan via onze website.

Nieuwsbrief 6 | december 2008

Beste Lezers,

Wat brengt ons 2009?

We naderen inmiddels het einde van 2008 met rasse schreden, voorwaar voldoende aanleiding om nog eens terug te kijken op het afgelopen jaar. Onderwerpen genoeg zou ik zeggen. Daarvan is de ‘economische crisis’ wel het meest in het oog springend, voornamelijk omdat geen bedrijf aan de invloedsfeer van deze crisis zal (is) ontkomen; u ongetwijfeld ook niet.

Kunt u daar iets mee. Nauwelijks, zou ik zeggen. Als klein radertje in het gehele systeem is uw invloed beperkt. Klagen hierover mag, maar heeft geen zin en zal het bedrijfsresultaat niet verbeteren. Niettemin zijn er ook in 2008 ondernemers die dit jaar beter zullen afsluiten dan het jaar ervoor. De verschillen per bedrijf zijn vaak groot, of we het nu hebben over sauna-, racket- of fitnesscentra. Het kan dus wel!

Belangrijk is dat u het in zaken zoekt, waar u als ondernemer wel invloed op heeft en dat is met voorsprong natuurlijk uw eigen bedrijf. Analyseer dit jaar en trekt daar lering uit, om vervolgens het zicht snel te verplaatsen naar het komende jaar. Voor 2009 ligt er wederom de uitdaging om doelen te stellen en daar het beleid op aan te passen. Creatief en ondernemend omgaan met nieuwe omstandigheden. Daar wens ik u alle succes bij. Prettige feestdagen en een gezond en ondernemend 2009 toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Jan Stuyt
Fitnesscentrum ter overname
Provincie Noord-Brabant: een fitnesscentrum van ca. 1200 m², met als kernactiviteiten fitness en groepslessen, w.o. verdedigingssporten en spinning, die worden verzorgd in diverse zalen.. Het centrum is gevestigd in een eigen pand, welke goed bereikbaar is vanuit het geheel verzorgingsgebied en voldoende parkeergelegenheid heeft. Zowel intern (oppervlaktecapaciteit) als extern (verzorgingsgebied) biedt het mogelijkheden om door te groeien. Zeer geschikt voor een ondernemend stel, die voor zichzelf willen beginnen. De verkoop betreft de onderneming en de onroerende zaak op activabasis.
Sportcentrum ter overname
Provincie Zeeland: een sportcentrum met als kernactiviteiten fitness en groepslessen (incl. spinning), een oppervlakte van ca. 2000 m², gelegen in een middelgrootte plaats. Gevestigd in een huurpand is het geheel redelijk modern en ruim van opzet. Met veel parkeergelegenheid er omheen, is het bedrijf bovendien uitstekend te bereiken. Gezien de mogelijkheden tot groei in het verzorgingsgebied vereist het bedrijf actief ondernemersschap, met kwaliteiten op het gebied van marketing. De transactie is mogelijk op basis van activa. Tevens bestaat er de mogelijkheid om het pand te kopen.
Bedankt voor uw aandacht. Bezoek onze website voor meer informatie.
Stuyt & Partners - adviseurs en intermediairs in de sport- en leisurebranche.
 
Nederland +31 (0) 174 620 338 advies@stuytenpartners.nl
België +32 (0) 495 234 774 Postbus 94, 2670 AB Naaldwijk, NL
aanmelden | afmelden | online bekijken