Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem dan via onze website.

Rectificatie Nieuwsbrief 5

Rectificatie

Beste lezers,

Middels deze weg willen wij, Stuyt & Partners te Naaldwijk, u mededelen dat er abusievelijk een foto is geplaatst van Sport & gezondheidscentrum Physique in Terborg, op onze maandelijkse nieuwsbrief (nieuwsbrief 5, verzonden op 28 november 2008). Het betrof hier het interieur van de fitnessruimte en diende als ondersteuning bij een artikel over een sportcentrum, welke te koop werd aangeboden in de provincie Gelderland, middels ons bedrijf.

De combinatie van de foto en de bijbehorende, beschreven tekst doet vermoeden alsof het dit bedrijf is, die te koop wordt aangeboden. Dit moeten we echter nadrukkelijk ontkennen en willen daarom ook ieder misverstand wegnemen: de eerder genoemde tekst in onze nieuwsbrief met betrekking tot het ter koop aangeboden bedrijf in de provincie Gelderland, betreft niet Sport & gezondheidscentrum Physique in Terborg.

Nogmaals het spijt ons ten zeerste dat door deze foto een verkeerde indruk is gewekt en dientengevolge verkeerde conclusies zijn betrokken. Niettemin hopen wij met deze brief u voldoende te hebben geïnformeerd in de overtuiging dat dit geheel op een misverstand berust.

Met vriendelijke groeten,
Stuyt & Partners
Dhr. J.P.M. Stuyt
Bedankt voor uw aandacht. Bezoek onze website voor meer informatie.
Stuyt & Partners - adviseurs en intermediairs in de sport- en leisurebranche.
 
Nederland +31 (0) 174 620 338 advies@stuytenpartners.nl
België +32 (0) 495 234 774 Postbus 94, 2670 AB Naaldwijk, NL
aanmelden | afmelden | online bekijken